{{ option.label }}

Distributiekast

63 A

Prijs per dag o.b.v. het weektarief:

4,04 €
*

incl. BTW/dag

Distributiekast

63 A

Réf. 039-0032

Eigenschappen Materieel Veiligheid

Eigenschappen

  • Veilige stroomverdeling op uw werven
  • Beveiliging: aansluitingen beveiligd door de behuizing van de kast.

Toepassingen

Algemene verdeling van elektriciteit op de werf, geleverd door het stroomnet of een stroomgroep, voor de stroomvoorziening van machines, gereedschap en diverse installaties.

Veiligheid

Informatie

Gebruiksregels

Vóór elke aansluiting moet de voedingsspanning van de aan te sluiten apparaten worden gecontroleerd en het totale stroomverbruik worden geraamd om de kast(en) te "kalibreren".

De kalibratie van de distributiekast bepaalt die van de meterkast. De kast van Loxam, geleverd in 63 A versie kan tot een 32 A uitvoering worden omgevormd door eenvoudig de met het apparaat meegeleverde zekering te verwisselen.

Aangezien de aansluitkabel tussen meterkast en distributiekast (tetra 4P + N van 25 m x 16 mm2) niet geaard is, moet hij door een koker beschermd worden of zo geplaatst worden dat mechanische schade uitgesloten is.

Een bij de kast geleverde aardingspen moet verplicht gebruikt worden om de installatie te aarden via de distributiekast.

Berekening van de capaciteit (l) van een elektriciteitskast in ampère (A):
1) Bereken de som van de vermogens P van de te voeden apparaten in kW
2) Pas een wegingsfactor toe, de zogeheten "gelijktijdigheidscoëfficiënt", van 0,70 (deze factor weegt het totale vermogen, rekening houdend met de omstandigheid dat de te voeden apparaten niet gelijktijdig worden gebruikt)
3) Kalibreer de kast in A = (P(kW) x (1 000 x 0,8))/ Spanning U(V)
* * Dagelijkse huurprijs voor een huurperiode van 7 dagen of meer, inclusief schadegarantie, milieubijdrage en BTW, exclusief afleveringskosten.

Neem contact op met ons

{{ actionLabel }}