{{ option.label }}

Loxam en DK Rental fusioneren om dé referentie te worden op de Belgische verhuurmarkt.

29 SEP — 31 DEC 2020

De verhuurders DK Rental en LOXAM België, beiden filialen van de LOXAM Groep - de Europese N°1 op de verhuurmarkt – gaan de krachten bundelen.

DK Rental is de specialist voor alle werken op hoogte. LOXAM België is actief op de meer algemene verhuurmarkt van materieel en werktuigen en ook van tijdelijke modulaire constructies.

« Beide bedrijven beschikken over teams die gekend staan voor hun gespecialiseerde kennis en elk genieten ze van een sterke reputatie qua dienstverlening in alle fases van de verhuurcyclus», verduidelijkt Bill Olivier, Algemeen Directeur van LOXAM België.

« De positionering van beide bedrijven op de verhuurmarkt is complementair en zal zorgen voor een uitstekende spreiding van de LOXAM groep in België, dit zowel voor de verhuur van materieel als van modulaire constructies », voegt Bill Olivier verder toe.

Het samenvoegen van beide organisaties biedt hun klanten toegang tot een nog vollediger aanbod en laat hen genieten van een ruimere waaier aan oplossingen bij het inhuren van materieel:

✔ Een betere nationale spreiding met 19 agentschappen;
✔ Een ruimer aanbod met complementaire gamma’s van recent, professioneel en kwalitatief  materieel voor de bouwsector, de openbare werken, de industrie en de bedrijven actief in de groenvoorzieningen;
✔ Een integraal beheer van alle inhuurbehoeften doorheen de volledige levenscyclus van elk project en elke werksite.

« Deze integratie en samenwerking creëren een unieke opportuniteit om onze klanten een bredere dienstverlening en ruimer netwerk aan te bieden in België en Luxemburg. Hiermee zullen we ons als dé referentie op de verhuurmarkt kunnen positioneren », concludeert Bill Olivier.

De fusie van beide bedrijven versterkt de internationale strategie van de Loxam groep en zal worden afgerond voor 1 januari 2021.

Neem contact op met ons

{{ actionLabel }}