{{ option.label }}

Heffen en werken op hoogte

LOXAM stelt zijn gamma voor het heffen van personen voor om het werken tot op 43 meter hoogte te vergemakkelijken op vaste of mobiele werkplekken,: huur online een hoogwerker, platform, steiger, materiaallift of bouwlift. Bekijk onze huurtarieven voor particulieren of professionelen voor hoogtemateriaal en reserveer online.

Indien u de machine niet zelf kan bedienen of geen bestuurders beschikbaar heeft, dan kunt u een beroep doen op een operator van Loxam. Deze persoon is opgeleid, werkt volledig volgens de veiligheidsvoorschriften en kent het juiste gebruik van elke machine. Bovendien wordt de machine op een veilige en correcte manier bediend. Zo wint u tijd, kunt u efficiënter werken en kan uw team zich concentreren op hun kernactiviteiten.
Wenst u te genieten van deze extra service of wenst u meer informatie? Contacteer ons op 056 62 26 22.

Schaarliften en platformen
01.

Schaarliften en platformen

Om in alle veiligheid op hoogte te werken, biedt LOXAM u de verhuur van platforms die voldoen aan de verwachtingen van particulieren zoals ...

Alles zien
Steigers
02.

Steigers

LOXAM nodigt u uit om een kijkje te welke steigers worden verhuurd, professionele kwaliteitsuitrusting waarmee u elke … kunt uitvoeren.

Alles zien
Ladders
03.

Ladders

Bekijk het gamma ladders en trappen dat LOXAM verhuurt voor uw werk op hoogte...

Alles zien
Hoogwerker
04.

Hoogwerker

Het LOXAM-gamma voor het heffen van personen omvat een complete selectie van hoogwerkers, beschikbaar voor verhuur. Deze apparatuur ...

Alles zien

Neem contact op met ons

{{ actionLabel }}