{{ option.label }}
Loxam, méér dan alleen materieelverhuur.
LOXAM, gespecialiseerd in het verhuren van professioneel materiaal reikt zijn klanten een volledig dienstverleningsaanbod aan. Veiligheid, begeleiding, zekerheid, opleiding en loyaliteit zijn hierin de codewoorden. Door het aanleveren van huurmateriaal dat de klanten volledige voldoening geeft, speelt LOXAM in op hun verwachtingen en bouwt het bedrijf een vertrouwensrelatie op met zijn afnemers.

Loxam Club

DE LOXAM CLUB :
DÉ CLUB VOOR DE PROFESSIONALS !

Het Loxam Club-programma is uitdrukkelijk bestemd voor kmo’s en professionele ambachtslui in de bouwsector met de bedoeling jullie te laten genieten van talrijke exclusieve voordelen: 
 
Ontvang heel het jaar 15% korting op al uw materieelverhuur en nog meer uitzonderlijke voordelen !

Meer informatie

Lox Call

Hebt u dringend nood aan huurmateriaal? Via LoxCall kan LOXAM onmiddellijk inspelen op de vragen van klanten. LoxCall is een service die zich exclusief richt tot professionals; één telefoontje verschaft hen toegang tot het volledige huuraanbod van de groep. Bespaar tijd door uw gewenste materiaal op het centraal nummer 0800 82 344 te reserveren. Dankzij een internationaal netwerk van 750 agentschappen en een uitgebreid materieelpark, is het unieke LoxCall aanspreekpunt in staat om uw aanvraag af te handelen en de logistiek van uw huurmateriaal te organiseren tot op de plaats van levering, in België of Europa. Achter LoxCall zit een team van verhuurprofessionals dat van maandag tot vrijdag, van 7 tot 17 uur tot uw beschikking staat.

0800 82 344 Neem contact met ons via mail

Loxam Minilease

Het comfort van de beschikbaarheid. De voordelen van huren. Het MINILEASE-contract werd speciaal ontwikkeld voor uw langdurige huurbehoeften (1 jaar en langer). Het contract houdt rekening met uw eisen inzake productiviteit en kostenbeheer. 
- Recent materiaal
- Permanent beschikbaar
- Performant en onderhouden

Neem contact op met ons via mail

Loxam Veiligheid

Veiligheid is een essentieel aandachtspunt bij LOXAM. Daarom doen wij er alles aan om onze klanten op veiligheidsvlak zo volledig en helder mogelijk te informeren. Het huurmateriaal correct gebruiken, de veiligheidsprocedures naleven, de geschikte persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s) voorzien voor de gebruikers ... zijn enkele van de cruciale punten die wij bij elke huurtransactie met onze klanten overlopen.

Loxam Schadeverzekering

Maak gebruik van de LOXAM Schadeverzekering om met volle gemoedsrust aan de slag te gaan. Deze eenvoudige, doeltreffende waarborg dekt u tegen diefstal van huurmateriaal of bij ongevallen. De LOXAM Schadewaarborg is getarifeerd a rato van 8 % van het basistarief van de huurprijs (kan in bepaalde gevallen oplopen tot 10 %. Zie de algemene huurvoorwaarden).  
De Loxam Schadewaarborg beperkt het aandeel ten laste van de huurder tot 15 % van de vervangwaarde van het beschadigde of vernielde materiaal. LOXAM neemt ook de administratieve afhandeling ervan voor zijn rekening, zonder extra verzekeringskosten. Denk aan uw gemoedsrust en onderschrijf de LOXAM Schadewaarborg!

Neem contact op met ons

{{ actionLabel }}